Valkoinen hirvi wikipedia

Hirvi – Wikipedia

Hirvi (Alces alces) on hirvieläinten heimoon kuuluva suurikokoinen nisäkäslaji, joka elää pohjoisella havumetsävyöhykkeellä Euroopassa ja läntisessä …

Luonnonoikku valkoinen hirvi on vapaata riistaa | Yle Uutiset

26.12.2014 — Valkoinen hirvi on sykähdyttävä näky maastossa · Metsästäjät ovat hämillään, ampuako hirveä vai ei · Mynämäellä on päätetty ampua valkoiset hirvet …

Ainakin kaksi vaaleaa hirveä on nähty tänä syksynä Varsinais-Suomessa Mynämäellä. Metsästäjät ovat päättäneet ampua ne tavallisten hirvien tapaan, vaikka esimerkiksi Ruotsissa erikoista hirveä on päätetty suojella. Uusin havainto Mynämäen vaaleasta hirvestä on joulukuun alusta.

Wikijunior Suomen luonto/Hirvi – Wikikirjastosta

Valkoinen hirvi on yhä harvinainen metsänelävä – Osa metsästäjistä nostaisi sormen liipasimelta sellaisen kohdatessaan

16.11.2019 — Valkoinen hirvi on yhä harvinainen metsänelävä – Osa metsästäjistä nostaisi sormen liipasimelta sellaisen kohdatessaan.

Todennäköisimmät paikat valkoisen hirven bongaamiseen ovat Mynämäen ja Hyvinkään lähiseudut.

Valkoinen hirvi “Myyttinen eläin” ammuttu etelä Norjassa.

Wikijunior Suomen luonto/Hirvi – Wikikirjasto

< Wikijunior Suomen luonto. Hirvi (Alces alces) on sorkkaeläin (Artiodactyla), joka kuuluu laajaan märehtijöiden alalahkoon (Ruminantia).

Hakkarin koulu 8.I (kevät 2015)/Hirvien kommunikaatio

Valkoinen hirvi “Myyttinen eläin” ammuttu etelä Norjassa. – – Suomi24 Keskustelut

Eteläisessä Norjassa ollaan hyvin pahoillaan metsästäjän ampumasta valkoisesta hirvestä joka oli jo kansan lemmikki. Ja voin sanoa että suomessakin tunn…

hirvikoira – Wikisanakirja

7.4.2015 — Yleistä hirvistäMuokkaa. Hirven tietellinen nimi tulee kreikan sanasta alke,joka on suomeksi voimaa. Hirvi on Norjan kansalliseläin.

Nisäkäskortit

hirvikoira. Kieli · Tarkkaile · Muokkaa · Wikipedia. Katso artikkeli Hirvikoira Wikipediassa, vapaassa tietosanakirjassa.

Nisäkäsopas – Peda.net

nisäkäskortit

vikannan koko syksyn 2021 jahdin jälkeen oli noin 81 000 hirveä. … Valkoisen talviturkin saavat … Euroopanmajava, NasserHalaweh, Wikipedia Commons.

Na ali on tunturien pieni koiraeläin. Naalin kesäturkki on ruskea, talviturkki on valkoinen. Naali on hävinnyt tai ainakin häviämässä Suomen lunnosta. Wikipedia …

Keywords: valkoinen hirvi wikipedia