Intersport soutulaite

Soutulaitteet – soutulaitteiden hinnat ja mallit – Intersport

Soutulaitteet – soutulaitteiden hinnat ja mallit | Intersport

Soutulaitteella harjoittelu kehittää kestävyyden lisäksi tehokkaasti kaikkia suuria lihasryhmiä. Istuma-asennossa tehtävät, rintakehään suuntautuvat vedot …

Soutulaitteella harjoittelu on erittäin tehokas kuntoilumuoto. Löydä soutulaite kotiin tai salille Intersportilta edulliseen hintaan!

Tunturi Tunturi R20 Rower Competence – Soutulaite – Intersport

Tunturi Tunturi R20 Rower Competence – Soutulaite | Intersport

Tunturi Competence R20 on tehokas ja turvallinen soutulaite kotikuntoiluun. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Kuntolaitteet netistä – Intersport

Kuntolaitteet netistä | Intersport

Tunturi R20 Rower Competence – soutulaite. 589,00 €. 1 väri. Tunturi. Tunturi F20 Bike Competence – kuntopyörä ja ergometri. 539,00 €. 499,00 €.

Kuntolaitteet kotiin ja ammattikäyttöön Intersportilta. Tutustu laajaan valikoimaamme kuntolaitteita – löydä omille tavoitteillesi sopivin laite!

Mustat kuntolaitteet netistä – Intersport

Mustat kuntolaitteet netistä | Intersport

Tunturi R20 Rower Competence – soutulaite. 589,00 €. 1 väri. Tunturi. Tunturi E50 Bike Performance – kuntopyörä ja ergometri. 889,00 €. 859,00 €.

Tilaa mustat kuntolaitteet netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

SOUTULAITE Harjoitteluohjeet / FI – Intersport

Soutulaite-harjoittelulla on muun muassa seuraavat positiiviset vaikutukset: • painon pudottaminen. • sydämen toiminnan vahvistaminen.

Soutulaitteet – Tilaa edullisesti netistä – Shopalike.fi

Soutulaitteet – Tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

Vertaa ja tilaa Soutulaitteita osoitteessa Shopalike.fi. … Titan Life S Line 480 Rower, soutulaite. 449,00 €*. Teräksiset Odin Soutulaitteet alennuksella …

Vertaa ja tilaa Soutulaitteita osoitteessa Shopalike.fi. Satojen verkkokauppojen valikoimasta löydät urheiluvarusteet joka lajiin. Mahdollinen ilmainen toimitus.

Tunturi soutulaitteet – Budget Sport

Tunturi soutulaitteet | Budget Sport

Intersport Finland Oy / Budget Sport, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Puh. 010 53 11. asiakaspalvelu@budgetsport.fi. Y-tunnus: 1648871-7. Yritys on merkitty …

Tutustu ja tilaa soutulaitteet verkkokaupastamme tai noudettavaksi myymälästä ✔ Laaja valikoima järkevän hintaisia merkkituotteita

Tunturi R50 Performance | By Intersport Puuvilla | Facebook

Kuntosalilaitteet | Karkkainen.com verkkokauppa

React soutulaite. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 229,00 €. Vertaile.. Lisää ostoskoriin. Näytä vertailu. [ { “catentry_id” : “1045371001” …

Valitse parhaat kuntosalilaitteet kotiin

Moni haluaa treenata kuntoaan kotioloissa. Markkinoilla onkin useita, ammattitasoisia kuntosalilaitteita, joiden avulla kuntoaan voi kohottaa myös ilman salikorttia. Kotikuntosalille on helppo pujahtaa kiireisenkin päivän keskellä.

Kuntosalilaitteet monipuoliseen treenaamiseen
Kotikuntosalin ei tarvitse maksaa maltaita, päinvastoin! Kotiin hankitut laitteet maksavat itsensä takaisin, kun kalliiden kuntosalien jäsenyydestä voi luopua. Koko kotiaan ei kuitenkaan kannata erilaisilla laitteilla täyttää, eikä tämä tavallisesti ole mahdollistakaan. Monipuoliset kuntoilulaitteet taipuvat moneen tarkoitukseen. Kokoontaittuvat mallit säästävät tilaa. Laitehankinnat kannattaa suunnitella niin, että saat treenattua koko vartalon muutaman laitteen avulla. Tai voit pyhittää kotisalisi esimerkiksi voimaharjoitteluun tai lihaskunnon ylläpidolle ja keskittää muun kuntoilun vaikka lenkkipolulle.

Kotisalin kulmakivinä toimivat penkit sopivat painonnostoon ja lihaskuntoharjoitteluun. Harkitse säädettää mallia, jotta voit treenata penkissä myös punnerrus-, soutu- ja rintalihasliikkeitä. Aktiivitreenaajan harjoittelua helpottavat ergonomisesti suunnitellut selkä- ja vatsapenkit. Penkin kaveriksi on järkevää valita sopiva teline. Penkkipunnerrukseen ja voimaharjoitteluun apua tuovat telineet on parasta valita sellaisiksi, että niitä voi hyödyntää myös leuanvedossa ja kyykyissä.

Kuntolaitteet aerobiseen harjoitteluun
Juoksu-, pyöräily- tai hiihtoharrastusta on hyvä ylläpitää myös sesongin ulkopuolella. Näitä lajeja kotikuntosalilla tukevat perinteisen kuntopyörän lisäksi erilaiset juoksumatot sekä crosstrainerit. Laitteet sopivat myös erinoimaisesti alkulämmittelyn tekoon. Kevyt hölkkä juoksumaton päällä irrottaa sopivasti hikeä saliharjoitteluun, mutta myös aktiivinen juoksuharrastaja saa juoksumatostaan täyden treenin irti.

Juoksu ei kuitenkaan ole jokaiselle mahdollista. Kuntopyörä sopii paremmin kaikenikäisille ja -painoisille, sekä polvi- tai nilkkavaivoista kärsiville. Kuntopyörä vie myös juoksumattoa vähemmän tilaa. Pyörällä saat poljettua treenin vaatimat kilometrit helposti, esimerkiksi suosikki tv-ohjelmaasi seuraten.

Crosstrainer taas on monipuolinen yhdistelmä kuntopyörää, askelluslaitetta ja juoksumattoa. Crosstrainerilla tehty treeni aktivoi koko kehoa, jolloin myös kädet ja selkä saavat sopivasti töitä. Crosstrainerissa treenaaja pitää kiinni edestakaisin liikkuvista kahvoista ja jalat asettuvat ellipitistä rataa kulkeville polkimille. Tämän vuoksi crosstraineria kutsutaankin myös ellipsilaitteeksi. Elliptistinen kiertoliike muistuttaa murtomaahiihtoa, joten crosstreinerilla saa tehokkaan treenin, aivan kuin hiihtäessäkin. Liike antaa myös enemmän treeniä vatsalle ja selälle. Crosstreiner sopii mainiosti myös ylipainoisille sekä nivelkivuista kärsiville.

Laitteet kotisalille sekä monipuoliset välineet erilaiseen treenaamiseen löydät kattavasti Kärkkäisen verkkokaupan valikoimista.

Keywords: intersport soutulaite