Intersport polvituki

Polvituet parhailta merkeiltä | Intersport

Laaja valikoima säädettäviä polvitukia eri tukiasteilla mm. Mc David ja OS1st ✓ Nopeat toimitukset ja ilmaiset palautukset ✓ Tilaa polvituet helposti netistä!

Mc David 401 neopreenipolvituki – Polvituki – Intersport

Mc David 401 neopreenipolvituki – Polvituki | Intersport

McDavid polvituki 100% neopreeniä,latex-free. Kevyt polvituki joka lämmittää ja tukee. Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Mc David polvituet netistä – Intersport

Mc David polvituet netistä | Intersport

Mc David polvituet ; 401 neopreenipolvituki. 29,90 € ; 402 neopreenipolvituki …

Tilaa mc David polvituet netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Mc David 4200 kiskollinen polvituki Left – Intersport

Mc David 4200 kiskollinen polvituki Left – Polvituki | Intersport

4200 kiskollinen polvituki Left. 159,90 €. Väri Musta. Musta. Musta. Koko. S/M. L/XL. Lisää ostoskoriin. Ennakkotilaa Kauppasaatavuus.

Osta verkkokaupasta tai varaa noudettavaksi myymälästä!

Urheilutuet – Intersport

Urheilutuet | Intersport

414 polven tukiremmi – polvituki. 29,90 €. 1 väri. Mc David. 431R neopreeni nilkkatuki. 29,90 €. 1 väri. Mc David. 433 elastinen nilkkatuki kiristettävä.

Urheilutuet auttavat sinua saamaan maksimaalisen tehon irti harjoittelustasi. Intersportilta löydät laadukkaat urheilutuet jokaiseen tarpeeseen. Tilaa urheilutuet nyt kätevästi verkosta!

Mueller – Intersport

Mueller | Intersport

Mueller. – kokonaisvaltaista tukea liikkumiseen. Mueller-polvituet. Polvitukia on tarjolla sekä lisätuiksi jalkaan, kivun …

Mueller urheilutuet. Mueller-tukivalikoima on kattava. Mueller-tukia on niin nilkka-, sääri-, polvi-, lonkka-, selkä-, käsivarsi-, ranne- kuin hartiavammoihin.

Urheilutuet | Budget Sport

Jos esim. polvessa on heikkoutta, säädettävä polvituki tukee polviniveltä ja … Intersport Finland Oy / Budget Sport, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Puh.

Urheilutuet ja rasitutuet laatumerkeiltä edulliseen hintaan Budget Sportista. Tilaa suoraan verkosta tai nouda myymälästä!

LP Support Polvinauha 769 Universal – polvituki (musta)

LP Support Polvinauha 769 Universal – polvituki (musta) | Budget Sport

Intersport Finland Oy / Budget Sport, Työpajankatu 12, 00580 Helsinki. Puh. 010 53 11. asiakaspalvelu@budgetsport.fi. Y-tunnus: 1648871-7. Yritys on merkitty …

Polvinauha

Urheilutuet ja tukisiteet – XXL

Urheilutuet ja tukisiteet | XXL

RX Knee Sleeve Power Max 7mm, polvituki, aikuisten malli. 37,99 · Rx Shin/calf Sleeve 5 mm, aikuisten kompressiosäärystin …

Urheilutuet ja tukisiteet antavat tarvittavaa tukea rasitusoireissa ja nivelkivuissa, vähentäen lihaksiin ja niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Keywords: intersport polvituki, polvituki intersport, polvenlämmittimet intersport