Elsa.salpaus kirjautuminen

Elsa Moodle – Koulutuskeskus Salpaus

Koulun verkon ulkopuolelta Elsaan kirjaudutaan koulun sähköpostiosoitteella ja AD-salasanalla. Huomioithan matkustaessasi, että Elsaan ei voi kirjautua EU- …

Tutustu Salpauksessa käytettävään Elsa Moodle -verkko-oppimisalustaan. Oppimisalusta mahdollistaa erityisesti opetusmateriaalien kokoamisen ja jakamisen.

Kirjaudu sisään – Koulutuskeskus Salpaus

Kirjaudu sisään. Kirjaudu koulun tarjoamalla sähköpostiosoitteella tai käyttäjätunnuksella (ADkäyttäjä). © 2018 Microsoftsalpaus.fiOhjeet.

Sähköiset palvelut – Koulutuskeskus Salpaus

Tutustu Salpauksessa käytettäviin sähköisiin palveluihin, kuten esimerkiksi Elsa Moodleen tarkemmin Sähköiset palvelut -osiossa.

Opiskelija – Koulutuskeskus Salpaus

Opiskelija-osiosta löydät hyödyllistä infoa Salpauksen opiskelijoille. Tutustu uuden opiskelijan infopakettiin sekä erilaisiin palveluihin ja toimintoihin.

Elsa – Salpaus

Rekisteriasetusten yhteenveto

Koulutuskeskus Salpaus –kuntayhtymä. Paasikivenkatu 7. 15110 Lahti. 03 828 11. salpaus@salpaus.fi. Rekisteriasioita hoitava henkilö.

elearning Salpaus Elsa-tutuksi – PDF Free Download

elearning Salpaus Elsa-tutuksi – PDF Free Download

elearning Salpaus Elsa-tutuksi SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ELSA, ENTÄ MOODLE? MITÄ KURSSILLA VOIDAAN TEHDÄ? KURSSILLE KIRJAUTUMINEN KURSSILLE LIITTYMINEN…

elearning Salpaus Elsa-tutuksi SISÄLLYSLUETTELO 1 MIKÄ ON ELSA, ENTÄ MOODLE? MITÄ KURSSILLA VOIDAAN TEHDÄ? KURSSILLE KIRJAUTUMINEN KURSSILLE LIITTYMINEN…

Jaa jotain -tapahtuma | Jaan linkit Koulutuskeskus … – Facebook

https://elsa.salpaus.fi/course/view.php?id=4892 … runsaasti sovelluksia, joita voi käyttää ilman kirjautumista tai joihin kirjautuminen on vapaaehtoista.

Wilma – Koulutuskeskus Salpaus, Lahti: Wilmaan kirjautuminen

Wilmaan kirjautuminen – Wilma – Koulutuskeskus Salpaus, Lahti

Kirjaudu sisään. Unohditko salasanasi? Tervetuloa Koulutuskeskus Salpauksen Wilmaan! … Varmista, että olet oikealla Wilma-sivulla (salpaus.inschool.fi).

Sähköinen viestintä projektitoiminnassa Georges Segura …

Sähköinen viestintä projektitoiminnassa Georges Segura / Hanna Toijala Sähköisen viestinnän muotoja ja web 2.0 työkaluja. – ppt lataa

… ja sisään kirjautuminen, erilaisia käyttäjärooleja •Materiaalit, tiedostot, linkit •Verkkokeskustelu •Verkko-opiskelu elsa.salpaus.fi elsa.salpaus.fi.

Sähköinen viestintä projektitoiminnassa Georges Segura / Hanna Toijala Wiki Yhteisöllinen avoin/suljettu verkkosivusto •Nettiselaimella, tehokas ja yksinkertainen •Muutosten tekeminen helppoa, historia tallentuu •Alkaa yhdestä sivusta – voi linkittyä rajattomasti •Rakenne hakemistona ja sivukarttana •Seuraaminen otsikkosyötteillä RSS tai sähköpostilla wiki confluence wiki.lamk.fiwiki.lamk.fi

Keywords: elsa.salpaus kirjautuminen