Burger King Porissa: Kupongit, Aukioloajat ja Lisätietoja

Rakastettu hampurilaisketju Burger King on saapunut Porin kaupunkiin tuoden mukanaan herkulliset hampurilaiset ja muut suosikkiruoat. Tässä artikkelissa saat tietoa Burger Kingin sijainnista Porissa, heidän tarjoamistaan kuponkeista, aukioloajoista sekä muita lisätietoja liittyen ravintolaan.

Burger King Porin sijainti

Burger Kingin Porin ravintola sijaitsee Kauppakeskus Isokarhussa, joka on yksi kaupungin suosituimmista ostoskeskuksista. Ravintola sijaitsee kätevästi kauppakeskuksen 2. kerroksessa, ja sen tavoittaa helposti jalkaisin, autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Isokarhu Porin osoite on: Rautatienkatu 27, 28100 Pori

Burger Kingin kuponkitarjoukset

Burger King tarjoaa säännöllisesti erilaisia kuponkeja ja tarjoustuotteita, joita kannattaa hyödyntää herkullisen aterian saamiseksi edullisemmin. Kuponkeja voi löytää esimerkiksi ravintolan omilta verkkosivuilta tai erilaisista alennussovelluksista.

Ole varovainen, kuponkeihin voi liittyä tiettyjä ehtoja, kuten voimassaoloaika ja käytön rajoitukset. Tarkista aina tarjouksen ehdot ennen käyttöä.

Burger Kingin aukioloajat

Burger King Porin ravintolan aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän mukaan. Alla on esimerkkiiden avulla esitetty ravintolan tyypilliset aukioloajat:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 21:00
Tiistai 10:00 – 21:00
Keskiviikko 10:00 – 21:00
Torstai 10:00 – 21:00
Perjantai 10:00 – 23:00
Lauantai 10:00 – 23:00
Sunnuntai 11:00 – 21:00

Huomioithan, että aukioloajat voivat vaihdella sesongin mukaan tai poiketa normaalista esimerkiksi juhlapyhien aikaan. On aina hyvä tarkistaa tuoreimmat aukioloajat ennen ravintolan vierailua.

Lisätietoja Burger King Porista

Burger King Porissa tarjoaa laajan valikoiman herkullisia hampurilaisia, ranskalaisia perunoita, virvoitusjuomia sekä muita suosikkiruokia. Ravintolassa on myös mukava istuma-alue, jossa voi nauttia ateriansa rauhassa tai viettää aikaa ystävien kanssa.

Burger King on tunnettu laadukkaista raaka-aineistaan ja maukkaasta ruoastaan. Heidän valikoimastaan löytyy vaihtoehtoja niin lihansyöjille, kasvissyöjille kuin vegaaneillekin.

Jos kaipaat herkullista ja täyttävää ateriaa Porissa, suuntaa Burger Kingin ravintolaan Isokarhun kauppokeskukseen. Tulet takuulla tyytyväiseksi!

Nyt tiedät, missä Burger King Porissa sijaitsee, mitkä ovat heidän tarjoamansa kuponkitarjoukset, aukioloajat ja muita lisätietoja ravintolasta. Otathan huomioon, että tiedot voivat muuttua, joten parasta on tarkistaa tuoreimmat tiedot ennen vierailua.

Artiklen Burger King Porissa: Kupongit, Aukioloajat ja Lisätietoja har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 13 anmeldelser